Svesni lepota i čari koje Kopaonik pruža u svako godišnje doba, ali i činjenice da u toku sezone veliki broj posetilaca i gužva mogu biti negativni faktori, kompanija „STAR 4 US D.O.O.“ se opredelila da Vam ponudi smeštaj u apartmanima jako blizu centra, ali ipak izdvojeno iz gužve i to:

  • Luksuzni dupleks apartman u kompleksu Jaram Vile smešten na samoj ski stazi Karaman i Jaram.
    Arhitektura ovog bajkovitog kompleksa inspirisana je srpskom srednjevekovnom kulturom i tradicijom, pa je samim tim zahtevala i primenu najplemenitijih materijala u izgradnji: drvo, kamen i kovano gvožđe. Izbor materijala je doprineo da se celokupna građevina uklopi u svoju ambijentalnu sredinu koju čine šume i prirodna bogatstva planine Kopaonik.
  • Apartmani u Apart hotel&spa Zoned smeštenom u vikend naselju, udaljenom svega 4 km od centra Kopaonika, na regionalnom putu Kopaonik-Raška.
    Svojom arhitekturom tradicionalnog planinskog stila, kao i pratećim sadržajima pravi je kutak za aktivan ili pasivan odmor kako poslovnih ljudi, sportista, rekreativaca, tako i porodica.

Svim ljubiteljima ove divne planine želimo da ukoliko već nisu provedu nekoliko dana u proleće, leto i čarobnu jesen i otkriju koliko čari, uživanja i zabave im Kopaonik može pružiti!